8 Wellnessföretagare på väg upp

24 Februar 2018 0 Von admin

8 Wellness -entreprenörer på väg upp

Hälsovårdsindustrin fortsätter att växa i rasande takt och lägger till så mycket som 5% varje år.

Det beräknas nu vara värt över 3,7 biljoner dollar globalt. Med så mycket potential och så mycket pengar som investeras är det inte konstigt att nystartade företag blomstrar.

Du kan säga “det är på tiden” eller “det här är fortfarande bara början” när det gäller hälsoindustrin i väst. Holistiska åtgärder, med tonvikt på naturläkemedel som är vanliga i Asien, exploderar i popularitet vid sidan av tekniska innovationer.

I det här inlägget tar vi en titt på några av dessa stora utvecklingar som kommer från wellness -uppstartssektorn. Detta är bara några exempel på beprövade friskvårdsföretagare som du bör titta på 2018.

1. Vana

Vårt första val för de bästa wellnessföretagarna att se efter under 2018 är att ta fram framtida personlig bantning precis utanför dörren.

Normalt sett skulle du behöva vara ganska rik för att få en personlig kost med skräddarsydda måltider. Men med Habit effektiviseras allt tack vare ett system baserat på biometriska data.

Du berättar för Habit om dina hälsomål och analyserar dina behov utifrån mat som du vill äta. Ingredienser för dina dagliga måltider skickas till dig och eliminerar hinder, tid och kunnande från att nå mål.

2. Babylon

Tekniska framsteg driver på för smartare och mer tillgänglig vård.

Babylon har fått stor uppmärksamhet från riskkapitalister på grund av sin revolutionerande mobilläkare -app. Med Babylon kan du prata med en läkare bara några minuter efter att du har installerat appen.

Du kan prata via facetime -video, text och bilder för att få en diagnos av dina problem. Du kan till och med få ett recept levererat samma dag! Babylon är inte bara för sår och fysiska besvär – du har också tillgång till legitimerade terapeuter.

Detta är vad hälsoföretagare menar med att förändra världen genom teknik.

3. Mobot

Roligt namn, men en allvarligt smart vattenflaskuppfinning.

Mobot är en mångsidig vattenflaska som fungerar som en skumrulle för stretch. Det är som att få en kroppsgnidning att lossa alla dessa knutar och buntar av nerver.

Varför är det här en stor sak? Att hålla musklerna smidiga och flexibla främjar bättre hydrering. Du kan dricka hela dagen, men om du är stillasittande och stel, kommer kramper fortfarande att vara ett problem.

Det skadar inte att Mobot också är snygg och skriker premium vattenflaska. Att koncentrera roligt och funktionalitet kring något så viktigt som hydrering är den typ av trendmässiga friskvårdsföretagare som strävar efter.

4. Orthly

Denna nästa start för att titta på försöker sätta stopp för gissningarna kring ortodonti för patienter.

Orthly har byggt en revolutionerande app som gör det möjligt för patienter att skanna sina tänder och övervaka utvecklingen av deras justeringar. Detta sparar patienterna pengar på uppföljningsbesök och ortodontisternas tid vid undersökningar.

Orthly gör osynliga aligners så mycket som 70% billigare än sina konkurrenter. Den här uppstarten är inte heller klar. De planerar att växa ännu mer och ta sig an fler sektorer inom hälso- och sjukvården.

5. Nurx

Födelsekontroll var tidigare ett mycket omtvistat ämne (och är det fortfarande för vissa delar av landet).

Men vi har nått den punkt där allestädes närhet och tillgänglighet är av största vikt. Nurx hoppas kunna ta bort onödiga vägspärrar för kvinnor att få tillgång till preventivmedel så enkelt som ett klick på en knapp.

Denna app tillåter kvinnor att ansöka om ett recept för preventivmedel, få en läkare att logga ut och sedan levereras till din dörr som vilken annan online -beställning som helst. Nurx överbryggar klyftorna mellan de oförsäkrade genom att ansluta dem till en leverantör.

6. Brandless

Frisklivsföretagare letar alltid efter sätt att förenkla sin produkt för konsumenten.

Brandless tar den här idén och spänner fast en raket. De erbjuder dagligvaror som är förpackade med bara det viktigaste på etiketten.

Resultatet är lite skrämmande, med vanliga etiketter som inte har några logotyper och bara platta färger. Inga stora namnmärken här, bara ingredienslistor och viktiga instruktioner.

Tanken här är att visa att marknadsförings- och reklamdollar som spenderas på varumärke inte verkligen är nödvändiga. Åh, och alla varor från Brandless kostar bara tre spänn, oavsett produkt.

7. Zocdoc

En annan mer involverad hälsostart är att försöka förenkla sättet mellan patienter och leverantörer.

Zocdoc är en plattform som möjliggör surfning av vårdgivare, jämförelser baserade på verklig patientfeedback och möjligheten att registrera sig för möten. Zocdoc är dock mer än bara en webbläsare. Den integreras med verklig vårdhanteringsprogramvara.

Patienter kan också söka efter sina symtom och matchas med den lämpligaste vårdpersonal baserat på deras behov.

Företaget stöds av några stora investerare, inklusive Amazon -grundaren Jeff Bezos. Det betyder att du förmodligen vill följa detta namn i många år framöver.

8. Yogi Surprise

Yoga är förmodligen en av de mest populära kategorierna inom självförbättrings- och motivationsnischen.

Denna start kombinerar den redan heta yogatrenden med en annan enorm affärsmodell: prenumerationslådor. Yogi Surprise levererar användbara verktyg, kosttillskott och hälsoprodukter varje månad till kunderna.

De tar gissningarna ur att bli en fullt förverkligad yogi. Dessa vegetariska livsstilslådor betonar ekologiska, naturliga och handgjorda varor. Du kan hitta allt från superfoods till växtbaserade tonics till konstnärlig yoga swag.

Yogakulturen föder innovation och passion. Så vi förväntar oss att 2018 blir ett stort år för båda prenumerationsbaserad tjänster och yogastarter.

Vill du ha fler hälsoföretagare?

Om den här listan ger dig krav på fler smarta startups och hälsoinnovationer, se till att kolla in vår hälsoblogg. Vi har många fler artiklar som dessa som kommer att förbättra och förändra ditt liv.

Om du vill höra mer om ett specifikt ämne, en produkt eller ett företag, låt oss bara veta. Vi är alltid öppna för feedback eller förslag. Glöm inte att kommentera våra artiklar om du har några frågor till författaren.

Hälsa och välbefinnande handlar inte bara om individuella förbättringar. Det är en livsstil som vi alla kan investera i och bidra till som samhälle.