6 tecken på att det är dags att starta om din öppna inskrivningsstrategi

6 tecken på att det är dags att starta om din öppna inskrivningsstrategi

6 September 2021 0 Von admin

Är din öppna registreringsprocess så bra som den kan vara? Visar det ditt företags medarbetarvänliga kultur och konkurrensfördelar? Ta en titt på följande tecken för att visa att det kan vara dags att starta om din OE-strategi och ta den helt virtuell!

 1. MEDARBETARE HÖR INTE OM ÖPPEN ANMÄLNING TILL… ÖPPEN ANMÄLAN
  Att nå ut till anställda med öppna anmälningsmeddelanden tidigt och ofta ökar deras medvetenhet och intresse för vad du planerar. Nya resurser på intranätet? Särskilda workshops? Ändringar i din hälsoplan? Det är allt nyhetsvärt – så börja tänka på hur du kan få dina anställda upphetsade över det.
 2. ÖPPEN ANMÄLAN behöver inte bränna ut ditt HR -team
  Kanske var det att svara på samma 5 frågor om och om igen. Eller de långa dagarna som spårar anställda för att slutföra sin registrering. Din öppna registrering behöver inte vara en så tröttsam strävan. Det finns steg du kan vidta för att frigöra HR -tid för att fokusera på de viktiga frågorna – och undvika utmattning.
 3. Dina anställda är fortfarande förvirrade om deras fördelar
  HMO, PPO, HDHP, HSA, FSA … Alfabetesoppan med förmånsvillkor kan vara svårsmält. Komplexiteten och volymen av behov att dela ämnen kan vara överväldigande för alla. Oavsett om dina HR -material är fyllda med jargong – eller inte tillräckligt detaljerade – måste du bedöma vad du har och vidta åtgärder för att förenkla.
 4. DIN ÖPPNA ANMÄLNINGSKOMMUNIKATION ÄR INTE DIGITAL
  Om du inte använder en mängd olika kommunikationsmetoder för att nå dina anställda-och inte utnyttjar webbaserat och digitalt innehåll för att engagera dem fullt ut-går du miste om många möjligheter att på ett meningsfullt sätt ansluta. Dina anställda behöver också ett enkelt sätt att dela information om förmåner med sina familjemedlemmar. Gör din OE helt virtuell i år med digitala dokument och virtuella hälsomässor.
 5. DU LÄMMER ANTALET KRUNNAR TILL KONTO
  Även om du inte har robust systemanalys kan du börja i det små. Identifiera några viktiga mål för den kommande öppna registreringssäsongen: högre deltagande i ditt hälsoprogram, fler anmälningar på ditt företags intranät eller minskade OE -relaterade utskriftskostnader. Samla in relevant information och ställ in några riktmärken för framtiden.
 6. OMBOARDEN VAR SENASTE TIDEN ANSTÄLLDA SÅ DINA FÖRDELAR ERBJUDANDEN
  Om du inte tar chanser under hela året, inklusive öppet inskrivningssäsong, för att återinföra din personal med de förmåner du erbjuder, kan de sakna några fantastiska förmåner. Arbetsförmåner i HR -kalendern kan leda till bättre plandeltagande och högre medarbetarnöjdhet.

LADDA NER INFOGRAFISK

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna om HR och förändringskommunikation

Relaterade resurser