7 tips för att skriva erotiskt innehåll

21 März 2018 0 Von admin

7 tips för att skriva erotiskt innehåll som dina läsare kommer att älska

Det finns inget som får dig på bättre humör än en sexscen. Du har fastnat i en bok, sexscenen startar och tar dig till en plats med ren extas.

Men att skriva erotik är svårare än du tror. Du måste använda saftiga detaljer utan att minska dina karaktärer.

Varje erotikförfattare är fortfarande annorlunda. Vissa avslöjar fler detaljer än andra. Vissa är specialiserade på vissa fetischer och knäck, till exempel BDSM. Andra skriver sexscener för specifika genrer, till exempel skräck eller sci-fi.

Du ska inte skriva en sexscen annorlunda än du skriver en annan scen – lyckligtvis finns det några tips för att övervinna din sensuella författares block. Här är 7 tips för att skriva det bästa erotiska innehållet.

1. Var så realistisk som möjligt

När du diskuterar synder under arken vill du vara realistisk. Detta betyder inte att dokumentera sex mellan det genomsnittliga paret; det är ingen skada att klämma i en trekant eller ångande sexpositioner på befriare möbler.

Var noga med att skriva erotiskt innehåll konsekvent. Till exempel, säg att din sexscen började på stranden.

Se till att scenen är konsekvent på stranden. Men vad händer om du vill att dina karaktärer ska sluta i sovrummet? Se till att du är tydlig med att dina karaktärer fortsätter i sovrummet och varför.

Du vill också vara säker på att hur de har sex återspeglar scenen. Är dina karaktärer på ett stort uppdrag och vill ha en snabbis? Eller planerar du att dra ut scenen långsamt? Du måste korrekt betona detta utifrån situationen.

2. Skriv i din komfortzon

När du skriver erotiskt innehåll skriver du en scen som får dig att känna dig bekväm.

Medan en läsare kanske älskar sexscener, kan en annan tycka att de är besvärliga.

Detsamma gäller en författare. En romantisk författare kanske vill skriva en ångande sexscen vartannat kapitel, medan en mystisk författare kanske vill undvika en sexscen så mycket som möjligt.

Men det är oundvikligt: ​​människor har sex, och dina karaktärer kan ha sex. Så skriv i din komfortzon.

Om du vill att dina karaktärer ska ha sex i varje position i boken, skriv den scenen med tunga detaljer. Om du hellre vill stanna vanilj, ge din läsare illusionen att karaktärerna har sex.

3. Betona scenerna som leder fram och scenerna som leder ut

Om du startar en scen med att din karaktär stiger på ett flygplan, och nästa stycke din karaktär håller på med en mystisk man på ett hotellrum, kommer det inte att vara meningsfullt för läsaren.

Det är därför du måste fokusera på scenerna som leder fram till det erotiska innehållet.

Låt oss till exempel säga att din karaktär är i deras hus och får ett slumpmässigt besök av den där hunken i kapitel 8. De börjar kyssa och tar sig till sovrummet.

Detta är ett bra exempel på en scen som leder fram till en sexscen – din läsare kan gissa varför hunken är där och vad de ska göra härnäst.

Du måste också vara uppmärksam på scenen som leder ut. Detta är scenen strax efter sexscenen.

Med det föregående exemplet, låt oss säga att din karaktär vaknar bredvid den knäcken, och hunken bekänner sin kärlek till din karaktär. Det här är en bra scen som leder ut – nu vet du varför hunken är hemma hos henne och varför de hade sex.

4. Sexscener enligt genre

Sexscenen i en sci-fi-roman är annorlunda än sexscenen i en actionroman.

Om du skriver för en specifik genre, se till att dina sexscener är genrespecifika. Medan främmande sex är lämpligt i en sci-fi-bok, är det inte lämpligt i barnlitteratur.

Dessutom vill du inkludera detaljer i scenen baserat på genre. Sexscener i en skräckroman är mer våldsamma än en sexscen i en romantisk roman.

Med det sagt kan det vara tufft att skriva sexscener för genrer.

Chansen är stor att du inte har sex med en utomjording eller en varulv. Så hur vet du hur de har sex? Att använda sin fantasi och uppmärksamma karaktärisering är nyckeln till att skriva genrespecifika sexscener.

5. Bli kreativ!

Varför gillar läsare erotik? Det tar dem ur sin egen sexuella verklighet. Det är samma anledning till att många tittar på pornografi; chansen är att de inte har sexorgier i en takvåning.

Att veta att din läsare vill ha lite galet action är inspirationen till att bli kreativ med dina sexscener.

Men det finns en anledning till att det är svårt att använda kreativitet när man skriver sexscener: brist på erfarenhet. Säg att dina karaktärer har en trekant, men du har aldrig haft en. Hur beskriver du det? Hur känns det?

Så bli kreativ och använd din fantasi när du skriver sexscener. Dina läsare kommer att uppskatta det.

6. Få din läsare att känna att de upplever sexet

En av de många anledningarna till att läsare flockar till erotik är att de känner att de upplever det fantastiska sexet. De läser historien om den heta affären, det börjar hetta mellan älskarna och läsaren blir galen.

Detta beror på att läsarna läser scenen som om de är i scenen. Använd mer övertygande språk när du ritar in dina läsare. Handlingsord är viktiga och att beskriva olika känslor och känslor är också viktigt.

7. Flera könsscener? Ändra landskapet

Detta är svårt för första gången erotikförfattare. Alla sexscener verkar ligga i sängen och hemma.

Om du hade den där oemotståndliga älskaren, skulle du inte vilja ta varje chans att göra det smutsiga? Låt dem göra det i badrummet, i bilen, i skogen, och det är ingen skam i sista minuten hotellrum.

Dags att skriva det bästa erotiska innehållet

Det finns inga hinder för erotik. Det kön som är ouppnåeligt kan upplevas på papper. Därför är det oerhört viktigt att skriva fantastisk erotik. Uppnå alla dina läsares önskningar och ge dem en plats på första raden.

Det är du som styr denna show – det är ingen skam att vara en liten stygg författare.

För mer skrivråd, besök våra resurser.