8 bästa gåvorna för hundälskare »LoudPages

8 bästa gåvorna för hundälskare »LoudPages

1 September 2021 0 Von admin

Gåvor till hundälskare

Hundar är mer än våra bästa vänner, de är familj. De dömer oss aldrig, är alltid glada när vi kommer hem från jobbet och är där för att trösta sina människor på våra tuffaste dagar.

Enligt en studie uppskattat av American Veterinary Medical Association ägs uppskattningsvis 77 miljoner hundar i USA. Med så många människor som älskar sina lurviga vänner, råder det ingen tvekan om att det finns en hundälskare i ditt liv.

Vi har sammanställt en lista över de 8 bästa gåvorna för hundälskare 2020. Från trädgårdsstatyer till husdjur, du kommer garanterat hitta en perfekt present till hundälskaren i ditt liv.

Outward Hound Fun Feeder

Du lägger ner matskålen, och sedan bam! Din valp har färdigställt sin mat på mindre än en minut. De utåtgående hundmatare saktar ner din hund samtidigt som den ger en rolig labyrint för hunden att arbeta runt.

Torka dina tassar välkomstmatta

Detta hundbenformad välkomstmatta sätter perfekt scenen för alla besökare i ditt hus. Innan de hälsas av din upphetsade hund, vet de att detta är ett hem där hundar styr!

Leashboss 15 Foot Dog Leash

De Leashboss är ett extremt hållbart koppel som kommer att hålla din hunds livstid. Det vadderade handtaget gör det bekvämt att hålla och det är byggt tufft för hundar som gillar att utforska.

Zen Dog Garden Statue

Ah, bekvämligheten och freden med att mysa med din hund i slutet av en lång dag. A zen hund trädgård staty är den perfekta presenten för alla hundälskare som vill ge lite lugn i sin trädgård.

Pet Porträtt

Det finns inget bättre sätt att uttrycka din kärlek till din hund än med sedvänja djurporträtt tryckt på duk. Detta kan vara ett foto av din hund i all ära eller ett unikt porträtt med din hund ritad som president eller superhjälte.

KONG Extreme Dog Toy

Liksom otaliga husdjursägare är vi trötta på att köpa en ny leksak varje vecka för våra tunga tuggare. De KONG bockar varje låda i hållbarhet och praktik, med den är rolig att jaga och lätt att stoppa med goda godis.

Physically I’m Here, Mentally I’m With My Dog T-shirt

Vi har alla varit där. Sitter på jobbet eller ute en natt med dina vänner medan du önskar att du var hemma med din hund. Detta skjorta beskriver perfekt det ögonblicket.

Dog Obsessed Cook Book

Fler och fler hundföräldrar byter från generisk hundmat till hemlagad mat för sina älskade husdjur. Detta kokbok är den kompletta guiden till ett lyckligare och hälsosammare liv för valpen du älskar.

Eftersom tiden vi får spendera med våra husdjur är begränsad, låt oss få det att räknas. Dessa produkter är de perfekta gåvorna för alla hundälskare du kan ha i ditt liv. Som vi har lärt oss av våra vänliga hundar finns det gott om kärlek att gå runt och dessa presenter är perfekta för att sprida den.