8 Innehållstips för ett helkroppsmassagespa

8 Dezember 2018 0 Von admin

8 Innehållstips för ett helkroppsmassagespa

Driver du ett spa som erbjuder behandlingar som helkroppsmassage? Försöker du utveckla din webbplats, men du är nyfiken på nya idéer?

Om så är fallet är du inte ensam. Faktiskt, 63% av företagarna webbplats genererar mer trafik och leads som deras största marknadsföringsutmaning.

Att utveckla rätt innehållsstrategi är utmanande, men det är inte omöjligt.

I det här inlägget avslöjar vi åtta beprövade innehållstips för att få fler helkroppsmassageklienter till ditt spa. Läs vidare!

1. Låtsas att du är Google

Det här låter kanske dumt, men hör oss.

Låtsas att du är någon som inte vet så mycket om massage. Kanske har du aldrig ens haft en helkroppsmassage, men du är nyfiken på det.

Du sätter dig vid datorn. Du öppnar Google. Vad skriver du i sökfältet?

Oavsett ditt svar är det innehållet du behöver skapa. Tänk på vanliga frågor och funderingar som människor har och skriv sedan innehåll som svarar på det.

Här är några idéer för att komma igång:

  • Hur fungerar massage?
  • Är massage bra för dig?
  • Hur är en helkroppsmassage?
  • Vilka är fördelarna med helkroppsmassage?
  • Hjälper massage min huvudvärk/ångest/artrit/etc?

Genom att skapa innehåll som tar upp vanliga frågor kommer du att göra Google lyckligt och driva fler människor till din webbplats i processen.

2. Skriv ner idéer när de kommer till dig

För att konsekvent få besökare till din webbplats måste du konsekvent skapa nytt innehåll. Detta kan vara några gånger i månaden, några gånger i veckan eller till och med varje dag.

Frågan är: Hur kommer du på tillräckligt med idéer att skriva om?

Svaret är att alltid hålla dig i “forskningsläge”. Var uppmärksam på frågor och kommentarer du hör från nuvarande kunder. Spela in tankar och idéer när de kommer till dig, kanske med hjälp av en app som Evernote.

Läs forum och massagerelaterade webbplatser för att se vad folk pratar om. Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna, teknikerna och utvecklingen inom karosserivärlden.

Pratar alla om en ny metod? Var det första spaet i ditt område som skrev ett inlägg om det. På det sättet, när lokalbefolkningen söker information om den, kommer de att skickas till din webbplats för svaret.

3. Hitta din egen unika röst

Inga två människor låter lika, precis som inga två författare skriver lika.

Även om det finns andra författare du beundrar, försök inte kopiera deras stil. Du har din egen röst, dina egna åsikter och din egen expertis. Låt det skina!

Om du fortfarande kämpar för att hitta din röst, samla några artiklar från författare du gillar.

Analysera deras introduktion, deras format och deras struktur. Hur utvecklar och presenterar de sina idéer? Hur kraftfull är deras slutsats och uppmaning till handling?

Även om du inte vill kopiera någon annans stil, hjälper det att studera vad som fungerar för andra författare. Sedan kan du använda dessa punkter för att utveckla din egen skrivröst.

4. Håll dig på plats

Om du skriver om ett ämne du brinner för är det lätt att börja röra. Du kan också känna dig frestad att klämma in så mycket information i varje inlägg som möjligt.

Detta är ett säkert sätt att tappa dina läsare.

Varje inlägg du skriver borde ha ett punkt, och bara en poäng. Om du vill diskutera fördelarna med prenatal massage är det bra.

Men skriv inte ett inlägg om prenatal massage, helkroppsmassage, zonterapi, akupunktur och kinesisk medicin. Dina läsare blir så vilse och förvirrade att de sannolikt kommer att gå vidare till ett inlägg med ett smalare fokus.

Se också till att typen av helkroppsmassage du erbjuder är tydlig genom ditt skrivande. En webbplats som RubRatings är bra om du erbjuder sensuell massage.

Men du vill inte att kunder kommer in i ditt avancerade dagspa och förväntar sig extra “tjänster” som du inte erbjuder.

5. Skapa oemotståndliga introduktioner

Du har bara några sekunder på dig att locka dina besökare och övertyga dem om att läsa ditt inlägg.

Om dina inledande meningar inte direkt fångar deras intresse kommer de inte att hänga kvar tillräckligt länge för att läsa resten av inlägget.

Skapa din rubrik och den första meningen på ett sätt som tar läsarna smidigt och naturligt till din huvudpunkt. Ställ en fråga som väcker intresse eller får läsaren att sitta upp och lägga märke till det.

Du kan också öppna med ett överraskande faktum eller statistik. Dangle en intressant godbit för din läsare, och han kommer sannolikt att ta betet och fortsätta läsa.

6. Redigera hänsynslöst

Även de mest erfarna författarna behöver redaktörer.

Om du inte kan anställa en, lär dig att bli din egen redaktör. Kom ihåg att det första utkastet till något skrivande aldrig är “klart”. Det behöver alltid finjusteras.

Håll dina meningar och stycken korta och koncisa. Du skriver för en online -publik med en kort uppmärksamhet. Nu är det inte dags att vara ordrik eller prosaisk.

Gör din poäng med så få ord som möjligt. Eliminera onödiga adjektiv och adverb. Redigera, redigera och sedan redigera lite mer – tills ditt skrivande gnistrar.

7. Använd nyckelord korrekt

Vet du vilka sökord som kommer att driva mer trafik till din webbplats? Vet du hur och när du ska använda dem i ditt innehållsskrivande?

Att använda sökord korrekt är en av de största aspekterna av sökmotoroptimering (SEO). Om du inte är säker på var du ska börja, gör några undersökningar eller anlita ett SEO -företag för att hjälpa.

Under tiden, när du skapar innehåll för din webbplats, kom ihåg att undvika att fylla i sökord. Att placera “helkroppsmassage” 57 gånger under ett inlägg är ett säkert sätt att få din webbplats flaggad av Google.

8. Skriv med Active Voice

Vårt sista innehållstips är att alltid skriva med aktiv röst. Om det var ett tag sedan engelska klassen, här är en snabb uppdatering.

  • Många fördelar åtnjuter människor som får regelbunden massage.
  • Människor som får regelbunden massage har många fördelar.

Se skillnaden? Det första exemplet är skrivet med passiv röst, vilket låter besvärligt och ordriktigt.

Däremot är den andra meningen skriven med aktiv röst. Det är lätt att läsa och förstå. Det betonar också ämnet för meningen (personer).

Om du behöver hjälp med detta, en gratis app som Hemingway kan identifiera och hjälpa dig att korrigera passiv röst.

Skriv om helkroppsmassage och mer

Beväpnad med dessa insiktsfulla tips är du nu redo att skriva övertygande, värdefullt innehåll för din webbplats.

Letar du efter mer råd om hur du skriver om helkroppsmassage – eller något annat ämne?

Kolla in våra senaste skrivposter för fler användbara tips och tricks från proffsen.