Lätt hemåtgärd för tandvärk »LoudPages

Lätt hemåtgärd för tandvärk »LoudPages

1 September 2021 0 Von admin

Om du har tandvärk är det viktigt att ta reda på vad som är orsaken till ditt problem. Därifrån kan du upptäcka hur du på rätt sätt lindrar smärta, svullnad eller andra symptom. Om du behöver några läkemedel kan du beställa dem online från PharmEasy, som kommer att leverera dina läkemedel precis utanför dörren. Om du vill ha rabatt på ditt köp kan du använda PharmEasy kupongkod, som är superlätt tillgängligt online för er alla.

En normal saltvattensköljning och kallkomprimering kan vanligtvis avhjälpa oviktig stress, men svårare tandvärk kan behöva en tandläkarstörning.

Kontakta dina läkare om dina tecken fortsätter i mer än en dag eller två. De kan hantera hur du kan minska dina tecken och sluta närma sig smärta.

Du bör också tala med din läkare innan du använder någon av de efterföljande läkemedlen om du väntar, ammar eller har någon medicinsk situation som kan påverkas av växtbaserade komponenter.

Fortsätt läsa för att lära dig mer.

Åtgärder för tandvärk

Säg hejdå till tandvärken, som kan uppstå av några eller andra skäl. Du kan också använda Kampanjkod för Pharmeasy för en rabatt på ditt köp av läkemedel eller andra produkter som du kan behöva för din tandvärk. Tandvärken går kanske inte lätt, men med dessa åtgärder går det utan att orsaka andra problem på din tand. Fortsätt läsa för att veta mer om botemedlen.

Saltvattensköljning

För många människor är en saltvattensköljning ett effektivt första linjemetod. Saltvatten är ett vanligt desinfektionsmedel, och det kan hjälpa till att släppa matbitar och skräp som kan hållas mellan dina tänder. Att hantera tandvärk med saltvatten kan också hjälpa till att minska smärta och förbättra eventuella munskärningar.

För att använda denna metod, blanda 1/2 sked (tsk) salt i ett glas ljummet vatten och använd det som munvatten.

Skölj väteperoxid

En sköljning av väteperoxid kan också hjälpa till att minska smärta och svullnad. För att eliminera bakterier kan väteperoxid minska plack och behandla värkande tandkött.

Se till att du förfalskar väteperoxiden korrekt. För att uppnå detta, kombinera 3 procent väteperoxid med motsvarande komponenter vatten och använd det som munvatten. Vänligen drick inte det.

Kall kompress

Du kan använda en kall kompress för att minska all smärta du genomgår, särskilt om någon form av chock har orsakat din tandvärk. När du använder en kall kompress skapar det blodkärlen i utrymmet att pressa. Detta gör det smärtfritt svårt. Den frysta kan också minska eventuell infektion och svullnad.

För att använda denna metod, ta en handduksinpackad ispåse till det skadade området i 20 minuter i taget. Du kan förnya detta med några timmars mellanrum.

Pepparmynts tepåsar

Pepparmynts tepåsar kan användas för meningslös smärta och lindra irriterat tandkött. För att göra detta, låt en använda tepåse svalna innan du för den till det skadade området. Det ska fortfarande vara något varmt.

Du kan också byta åtkomst och utnyttja detta till färskt, något varmare område. För att göra detta, lägg en använd tepåse i frysen i några minuter för att kyla den, och implementera sedan påsen på din tand.

Vitlök

I tusentals år har vitlök varit känd och använd för sina medicinska egenskaper. Det kan inte bara döda farliga bakterier som orsakar tandplack, det kan också fungera som en obehagslindrande.

För att använda detta, tryck på en vitlöksklyfta för att bilda en pasta och använd den till det berörda området. Du kanske vill kombinera lite salt. Alternativt kan du försiktigt bita en vitlöksklyfta.

Vanilj extrakt

Vaniljessens innehåller alkohol, som kan tjäna på att dämpa smärta. Dess visade antioxidantegenskaper gör den också till en aktiv läkare.

För att använda detta, tryck en liten mängd vaniljessens på fingret eller en bomullstuss. Använd det rätt till det berörda området några gånger om dagen.

Ännu en naturlig behandling

Du kan göra de efterföljande behandlingarna hemma, men du kanske vill göra elementen. Alla detaljer förbereds i din lokala hälsokostbutik eller online.

Din mun, tänder och tandkött är benägna att vara känsliga just nu, så det är särskilt relevant att köpa dessa komponenter från en pålitlig tillverkare. Detta kan minska risken för irritation.

Kryddnejlika

Kryddnejlika har använts för att läka tandvärk genom historien eftersom oljan definitivt kan dämpa smärtan och minska svullnaden. Det inkluderar eugenol, som är allmänmedicin.

För att använda detta erbjudande, knacka på en liten mängd kryddnejlika olja på en bomullstuss och använd den i det skadade området. Du kanske vill minska kryddnejlika oljan med några droppar bärolja, liknande olivolja eller vatten. Gör detta några poäng per dag.

Du kan också fästa lite kryddnejlika olja på ett litet glas vatten och göra en munvatten.

Guava lämnar

Guava-blad har antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att behandla skador. De har också en antimikrobiell aktivitet som kan hjälpa vid munvård.

För att utnyttja detta, mumsa på råa guava blad eller kombinera mosade guava blad med sjudande vatten för att skapa en munvatten.

Vetegräs

Vetegräs har otaliga helande egenskaper och kan tjäna till att läka din kropp inifrån om den tas in. Det kan minska inflammation i munnen och stoppa virus. Dess speciella klorofyllinnehåll kan också bekämpa bakterier.

För att använda detta, använd bara vetegräsjuice som munvatten.

Timjan

Timjan har också starka antibakteriella och antioxidanta egenskaper som kan hjälpa till att läka tandvärk.

För att använda detta, dutta några droppar timjan som krävs olja och några droppar vatten på en bomullstuss. Efter att ha försvagat oljan med vattnet, använd den till det skadade området.

Du kan också kombinera en droppe olja med ett litet glas vatten och få munvatten.

Så det här är några av de sätt på vilka du kan minska din tandvärk och njuta av att äta allt.