10 SEO -tips du behöver veta för 2019

10 Februar 2019 0 Von admin

10 SEO -tips du behöver veta för 2019

Google indexerar 30 biljoner webbsidor för att ge sina användare den mest relevanta informationen. Var och en av dessa sidor tävlar om att bli det bästa resultatet för en mängd olika söktermer. Du är inte annorlunda.

När du börjar utveckla din SEO -strategi bör du utforma den som om du tävlar mot 30 biljoner andra sidor. Varje sökord räknas, och det gör varje baklänk. Du måste hålla dig uppdaterad med de senaste SEO -tipsen och strategierna för att behålla din rang, åtminstone.

Och det är inte annorlunda under 2019 än något annat år. I år finns det ny teknik som du måste utforma din SEO -strategi kring. Du måste också fokusera på att bygga ett igenkännbart varumärke med ditt innehåll, för att driva sociala medier.

Fortsätt läsa för att lära dig hur du kan ligga före Googles 30 biljoner sidor 2019 och börja topprankade ditt företag!

1. Nyckelord i rubrikerna och titeln

Grunderna för innehållsmarknadsföring kommer inte att förändras under 2019, och de kommer sannolikt aldrig att förändras. När Google indexerar en webbsida läser den rubrik- och titeltaggarna för att lära sig vad innehållet handlar om. Du bör strategisera dina rubrikord för att få ut det mesta av detta tillfälle att börja rankas högre.

Se till att du inte bara upprepar dina sökord. Inkludera ord som är relaterade till ditt sökord för att tappa rang om Google misstänker att du fyller i sökord. Genom att inkludera liknande sökord kan du också börja ranka för tangentiella sökningar, vilket hjälper till att driva trafik till din webbplats.

2. Var extrem med XML

De flesta professionella webbdesigners har anammat XML som ett sätt att låta Google hitta innehåll snabbare. Med XML kan du skapa en webbplatskarta som Google sedan kan använda för att genomsöka din webbplats snabbare. Det kommer att hitta ditt innehåll snabbare än webbplatser som inte har en XML -webbplatskarta, vilket kommer att resultera i en högre ranking.

Se bara till att din robots.txt matchar ditt XML -dokument! Om det inte matchar tar Google mer tid att hitta ditt innehåll och kan komma att ranka dig lägre eftersom det kanske inte helt litar på din webbplats.

3. Röst ditt sinne

Ny teknik som stöds av Alexa, Google Assistant och Siri förändrar hur människor samlar in information från webben. I stället för att direkt skriva in ett nyckelord ställer människor avslappnade frågor om robotar, precis som alla andra.

Det betyder att dina mest effektiva sökord kommer att börja förändras. Talat språk är mycket mer informellt än skrivet, så du måste utforma dina sökord därefter. Gör dem inte helt informella, men inkludera några för att locka röstassistentanvändare.

4. Innehållet måste vara rätt längd

Precis som alla andra år måste ditt innehåll faktiskt innehålla. Google betraktar längden på ett dokument innan det lämnas till sina användare, som ett sätt att se till att det innehåller det de letar efter. Om ditt innehåll är för kort eller för långt rankar Google det inte högt.

Försök att mäta rätt längd för ditt innehåll, beroende på ämnet. Mellan 500 och 2000 ord är vanligtvis den söta platsen.

5. Fokusera på att bygga backlinks

Bakåtlänkar är fortfarande avgörande för en framgångsrik SEO -strategi. Med dem kan Google snabbt lita på din webbplats och antar att den innehåller bra innehåll. Om en stor skara människor länkar till ditt innehåll måste det vara värt att läsa.

Det finns bara två sätt att få bakåtlänkar: skapa bra innehåll och dela det. Det finns webbplatser du kan använda, som denna pålitliga webbplats, vilket hjälper till att driva tillbaka länkar till ditt innehåll. Men i slutändan kommer bakåtlänkar från att dela bra innehåll.

Om det inte är bra kommer inte folk att länka till det.

6. Bli social med sociala medier

Användare av sociala medier håller på att skydda informationen. De avgör vad Google hämtar, samt nyhetsmedier och vad den genomsnittliga användaren ser när de går online. Vädja till sociala medier användare att bygga ett rykte för dig själv och få trafik till din webbplats.

Genom att fokusera din SEO -strategi på sociala medier tar du också de första stegen mot att bygga ett varumärke. Detta är avgörande för din övergripande marknadsföringsstrategi, inte bara din SEO.

7. Att dela är omtänksamt

Ingen gillar en backlink -svin. Om du får bakåtlänkar utan att dela andras innehåll gör du en björntjänst till andra innehållsskapare. Genom att dela andras innehåll är det också mer troligt att Google rankar dig högre.

Att dela annat innehåll och länka till andra sidor visar att du är en aktiv medlem i din nisch. Det visar att du bryr dig, och Google tar hänsyn till det när du bestämmer var du rankar.

8. Se till att andra också kan dela ditt innehåll

Om du inte får de bakåtlänkar du förväntar dig för ditt innehåll, bör du kontrollera att det är delbart. Att uppmuntra människor att kopiera URL: en räcker inte för att driva bakåtlänkarna du behöver för att lyckas. Istället bör du inkludera knappar för att dela dina inlägg på Twitter, Facebook och andra sociala medier.

Det bör också finnas en knapp för att kopiera URL: en direkt till en användares urklipp, för att göra delningen ännu mer sömlös.

9. Måste gå fort

Din webbplatsen måste vara snabb för att behålla användare på den. Om din webbplats tar för lång tid att ladda kommer folk att lämna och din lagringsgrad sjunker. Investera i en snabbare server eller mer bandbredd för att hantera större trafikmängder.

Det hjälper dig att rankas högre eftersom Google märker att fler människor går till din webbplats och stannar där längre.

10. Håll dig uppdaterad om SEO -tips

SEO -världen förändras lika snabbt som internet gör. För att hålla dig framåt hela året måste du hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna. Gör läsnyheter om SEO och Google till en del av din dagliga rutin.

På så sätt vet du när en stor förändring sker, och du kommer att kunna agera snabbt.

Din SEO -strategi är allt

När människor letar efter information online går de till Google. Företaget underlättar hur människor kan hitta andra människor, organisationer och företag. Om du inte rankar högt på Google eller någon annan sökmotor är det lätt för människor att aldrig inse att du finns.

Om ni människor inte vet om dig eller de tjänster du tillhandahåller, är hela din marknadsplan planerad. Till exempel spelar ditt varumärke ingen roll om ingen någonsin ser det, och inte heller det arbete du lägger ner på det. Varje marknadsföringsplan bör börja med sin SEO -strategi eftersom det, utan en bra ranking, inte har någon mening med något annat.

Och för SEO -tips som hjälper dig att klättra i leden, fortsätt bara läsa här. Vår webbplats uppdateras alltid med de senaste nyheterna om branschen. Du är den första att veta när branschen förändras och hur du kan få en bättre ranking!