SEO för advokatbyråer: 5 lysande tips för att få din advokatbyrå på Googles förstasida

17 August 2019 0 Von admin

SEO för advokatbyråer: 5 lysande tips för att få din advokatbyrå på Googles förstasida

Efterfrågan på juridiska tjänster i USA är stor. Faktum är att nationen förväntas lägga till 65 000 nya advokater under de kommande sju åren. Medan jurister är efterfrågade finns det också en hård konkurrens om att locka nya kunder.

En av de mest effektiva resurserna för att skapa nya affärer är Google. Detta lämnar många juridiska chefer undrar hur man får företagets webbplats på en Google -sökning första sida.

Läs mer om SEO för advokatbyråer. SEO är ett visst sätt att driva webbtrafik och öka din kundbas.

1. Starta en blogg

Det första steget för att öka webbtrafiken är att starta en laglig blogg. Till att börja med är detta en plats att visa upp ditt företags juridiska expertis. Här kan du ta itu med komplicerade ämnen och ge pro bono juridisk rådgivning.

En juridisk blogg är där du kommer att utföra strategier för sökmotoroptimering (SEO). Att publicera kvalitetsinnehåll tillsammans med SEO -taktik är ett visst sätt att locka nya kunder.

2. Använd riktade sökord

De algoritmer som Google använder för att ranka webbplatser är starkt beroende av sökord. Föreställ dig ett scenario där en blivande kund söker efter skilsmässoadvokater nära Los Angeles.

Google söker sedan på webben efter hyperlänkar inklusive det nyckelord som används av klienten. Varje blogginlägg eller webbsida på din webbplats bör strategiskt använda riktade sökord. Skriv i det här fallet ett blogginlägg om att anställa de bästa skilsmässeadvokaterna nära Los Angeles.

Börja med att brainstorma riktade sökord som potentiella kunder sannolikt kommer att använda. Det finns verktyg som Googles sökordsplanerare som hjälper dig att undersöka effektiva. Inkludera sedan generöst dessa sökord i nya blogginlägg.

3. Myndighetsankare

Att bli en juridisk myndighet inom ditt specialiserade område har SEO -förmåner. Genom att producera kvalitetsinnehåll och bygga ett starkt rykte kommer onlinresurser säkert att länka till din webbplats.

Vissa hänvisar till detta som en bakåtlänk. För att få bollen att rulla kan du betala juridiska kataloger en liten summa för att återlänka till din sida.

Ett annat enkelt sätt att skapa bakåtlänkar är genom att registrera dig hos Better Business Bureau. Vissa hittar framgång genom att erbjuda små stipendier så att högskolor återlänkar till din webbplats.

4. Dela på sociala medier

Ökad webbtrafik har en positiv inverkan på din Google -ranking. En beprövad metod för att driva trafik till din webbplats är att dela innehåll på sociala medier.

Till exempel kan potentiella kunder se en förhandsvisning som säger GLM anser att en 5X avkastning krävs för att utveckla ditt företag. Sedan omdirigeras de till din webbplats när de klickar på en bild eller hyperlänk.

Det finns några olika sociala medieplattformar som är effektiva för advokater. Facebook har flest användare och är bäst för att locka till sig lokala affärer.

Men Millennials och Gen Z föredrar videoinnehåll framför skrivna artiklar. Sociala medieplattformar som YouTube och Instagram är videovänliga.

En sammanfattning av SEO för advokatbyråer

SEO är ett kraftfullt verktyg för att driva trafik till din webbplats. Steg som att använda riktade sökord kommer säkert att förbättra ditt Google -betyg.

Om du gillade den här artikeln om SEO för advokatbyråer, kolla in vår blogg för mer bra innehåll.