Vill du starta en solglasögonblogg? Modellera det efter de 10 bästa här

5 Oktober 2018 0 Von admin

Vill du starta en solglasögonblogg? Modellera det efter de 10 bästa här

Vad krävs för att starta en framgångsrik solglasögonblogg?

Det är vad många nyblivna bloggare frågar sig. Det är enkelt att starta en blogg. Det är därför det finns miljoner av dem. Ändå är det bara en liten andel som lyckas få trafik och tjäna pengar på bloggen.

Om du har drömmar om att starta en blogg om solglasögon som är lönsam bör du söka inspiration till andra framgångsrika bloggar.

Därför har vi sammanställt den här listan över de 10 bästa solglasögonsajterna för att ge dig den inspiration du behöver för att starta din egen blogg.

Läs vidare för att ta reda på vad de är och hur du kan få igång din egen framgångsrika blogg.

De bästa solglasögonbloggarna för inspiration

De bästa bloggarna för glasögon och solglasögon har alla några saker gemensamt. De känner sin publik och ger användbart innehåll.

Kolla in dessa toppbloggar för glasögon som ger dig massor av idéer för din egen blogg.

1. Tjejer med glasögon

Det här är bloggen som gör det roligt att bära glasögon. Det är fullt av mode och riktiga porträtt av tjejer med glasögon.

Denna blogg är också ett bra exempel på hur en blogg kan användas för influencer marketing. Det ansluter mycket väl till sociala medier för att bygga upp den publik som driver trafik till bloggen.

2. I Vision Mag

Om du planerar att använda din blogg som branschnyheter måste du kolla in denna blogg för inspiration. Bloggens utformning är enkel och innehållet tar upp olika aspekter av optometriindustrin. Du hittar information om glasögontrender, anställningar och de senaste vetenskapliga studierna om ögonhälsa.

3. Fick nyanser

Om du vill visa människor hur solglasögon kan användas som det snyggaste tillbehöret, är det här din blogg. Fick nyanser har artiklar om hur man parar ihop solglasögon med falloutfits eller kontorsdräkt. Detta är ett annat bra exempel på att tillhandahålla användbart innehåll för en viss publik.

4. PopSugar Fashion

PopSugars modeblogg har en delämne bara för solglasögon. Om du bryr dig om vilka solglasögon kändisar har på sig är det här bloggen att läsa. Du kan lära dig allt om de bästa kändis solglasögonen och hur du hittar dem.

5. Optisk syn

De Optisk syn webbplatsen är webbplatsen att besöka för allt branschrelaterat riktat mot återförsäljare, optiker och alla anställda.

Detta är en skattekälla av information för att lära dig hur du marknadsför ditt ögonvårdsföretag, utbildar och hanterar personal och hur du går på utbildningsseminarier.

Designen på den här webbplatsen är inget speciellt, eftersom det ser ut som de flesta andra glasögonbloggar. Innehållet är det som är värdefullt och skiljer det åt.

6. Nyanser pappa

Erkänn det, du vill veta vilka solglasögon Snooki hade på fotograferingen Jersey Shore reunion. Om du har sett ett par coola solglasögon på TV och vill veta vad de var, Nyanser pappa är din resurs.

Det är en kreativ nisch eftersom oddsen är att de flesta har sett solglasögon och undrat vilken typ de var.

7. Resurser för optisk vision

Vill du veta mer om designen och stilen på solglasögon? Optiska synresurser är sajten för dig. Denna webbplats undersöker olika varumärkespartnerskap och hur design påverkas.

Du hittar mycket information om synvård och glasögon för varje tillfälle.

8. Ray Bans Tumblr

Vissa märken gör det bra för att fånga kärnan i deras produkt och varumärke i sin blogg. Ray-Ban är ett intressant märke, eftersom det är känt för sin tidlösa stil (tänk Wayfarers).

Ändå försöker företaget hålla sig relevant genom att nå en yngre publik på Tumblr. Det är bra, men använder folk Tumblr längre?

Lektionen för dig: om du ska försöka vara en trendig blogg måste du ligga framåt och vara villig att vara flexibel.

9. Mina glasögon och jag

Mina glasögon och jag (MGAM) är baserat i Storbritannien och startade som en blogg av en person som ville dela med sig av sina tankar om att bära glasögon. Hon lade till sin känsla för mode, och nu har den populära bloggen blivit en stor påverkare i Europa.

Varumärken kontaktar henne nu för produktrecensioner, sponsrade inlägg och gästinlägg på andra bloggar/märkeswebbplatser.

10. Revo

Revo är en annan märkesblogg som visar solglasögon i aktion. Det är mestadels en blogg som visar olika partnerskap och idrottare i aktion.

Lektioner att ta när du startar din egen blogg

När du väl har fått chansen att titta på de bästa bloggarna finns det ett antal värdefulla lärdomar du kan ta av dem.

Bloggmål

Innan du börjar skriva din solglasögonblogg måste du veta vad du vill göra med den. Vill du tjäna pengar på det? Vill du bli påverkare? Vill du bara ha ett utlopp för att dela dina tankar om solglasögon?

Du vill ha absolut klarhet om varför du skriver din blogg. Du kan också ställa in mål för trafik, hur länge människor vistas på din webbplats och hur stor andel besökare som registrerar sig på din e -postlista.

Känn din publik

För att få en framgångsrik blogg måste du veta vad din publik letar efter. Letar de efter saker som modetrender, vilka kändisar har på sig eller branschnyheter?

Ju mer du vet vad din publik bryr sig om, desto lättare är det att skriva kvalitetsinnehåll som de kommer att älska.

Design spelar roll

Om du tar dig tid att titta på alla webbplatser på den här listan kommer du att märka något. De ser alla likadana ut. Det kan vara så att de använder samma WordPress -tema.

Helst vill du att din design ska vara ren, enkel att navigera och skilja sig från dina konkurrenter.

Du vill också att din webbplats ska vara snabb eftersom det är vad användarna vill ha och det hjälper webbplatsens SEO.

Ta en titt på LensPure. Det är ett bra exempel på en väldesignad webbplats som är snabb och enkel att använda.

Börjar din solglasögonblogg

Du kan lära dig mycket av andra bloggar i din bransch. Att titta på andra solglasögonbloggar kan ge dig idéer om populärt innehåll och sätt att skilja dig från andra bloggar.

Är du redo att starta din solglasögonblogg? Ta en titt på dessa artiklar om digital marknadsföring för att hjälpa dig att driva trafik till din webbplats.